HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA

Instant® Vortex™ Slim

Fritéza Instant® Vortex™ Slim je ideální pro přípravu rychlých a chutných pokrmů – a má o 20 % menší plochu než má standardní fritéza Vortex, díky kterému získáte více místa na kuchyňské lince a při přípravě pokrmů. Prostorná kapacita 5,7 l je dostatečně velká pro vaření až 6 porcí, což je ideální pro rozrůstající se rodiny, ale zároveň dostatečně kompaktní, aby se vešla do každé kuchyně.

Jedná se o nejtišší fritézu Instant® s certifikátem Quiet Mark – novým prostorově úsporným štíhlejším designem, který neomezuje kapacitu vaření – snížíte hluk na minimum.

Díky 5 funkcím v 1 můžete nahradit troubu, zkrátit dobu přípravy o 50 % a ušetřit až 80 % energie a nákladů, protože v jednom přístroji můžete fritovat, péct, zapékat, grilovat a ohřívat z čerstvého nebo mraženého.

3 499 Kč

Instant Vortex Slim
Rýžovar

FRITOVÁNÍ

ZAPÉKÁNÍ

GRILOVÁNÍ

PEČENÍ

Rýžovar

OHŘÍVÁNÍ

Pro zdravé smažení bez tuku

5 funkcí v 1

Konkurence kompaktních spotřebičů

Instant Vortex Slim se od ostatních modelů značky odlišuje především svými malými rozměry, které šetří místo na kuchyňské lince.

Tento nenápadný spotřebič vás však může překvapit svými schopnostmi, které se mohou rovnat schopnostem tradiční trouby. Je úsporný, rychlý a snadno se každodenně používá.

Objevte až 5 funkcí v jednom spotřebiči! Můžete v ní péct maso/ryby/zeleninu, péct koláče a chléb, grilovat, smažit horkým vzduchem a používat ji k expresnímu ohřevu potravin.

Díky kompaktním rozměrům krytu bylo dbáno na maximální využití vnitřního prostoru. Výsledkem je, že verze Slim má objem celých 5,7 l, což umožňuje připravit najednou až 1 kg hranolků nebo celé kuře o hmotnosti 1,3 kg.

Quiet Mark

Tichý pomocník v kuchyni

Fritéza Vortex Slim je ideálním přístrojem pro ty, kteří chtějí začít se zdravým, ale zároveň velmi jednoduchým a úsporným vařením. Její funkce usnadní kulinářský úspěch každému!

Model Slim vyniká sníženou hlučností na minimum. Certifikace Quiet Mark zaručuje nejtišší provoz spotřebiče.

Díky inovativní technologii EvenCrisp™ získáte jedinečnou chuť a vůni pokrmů bez zbytečného tuku (až o 95 % méně než při fritování). Díky rychlé cirkulaci horkého vzduchu bude křupavost připravovaného jídla překvapivá.

Vortex Slim
Instant Vortex Slim

Komfortní používání

moderního vybavení

Horkovzdušná fritéza je inovativní zařízení na českém trhu. Naučit se její široké funkčnosti a ovládání je však hračka. Dotykový ovládací panel a pokyny na obrazovce maximálně usnadňují ovládání fritézy Vortex.

Široké spektrum kulinářských možností poskytuje 6 předem nahraných programů, které vám poskytnou rychlý přístup k dokonalým předvolbám s možností jejich úpravy podle vašich potřeb. Teplotu pečení lze nastavit od 35 do 205 °C (95 až 400 °F). Její úroveň lze tedy přizpůsobit jak dlouhodobému sušení, tak expresnímu pečení imitujícímu fritování.

Úroveň obtížnosti čištění nemá nic společného s tradiční fritézou. Koš a podnosy s nepřilnavým povrchem nejsou pokryty mastnotou a každá myčka si s nimi hravě poradí.

Na stylový design fritézy Vortex je radost pohledět a řada moderních bezpečnostních prvků zaručuje nejvyšší úroveň bezpečnosti.

Vortex Slim rozměry
Vortex Slim video
Vortex Slim rozměry

Technické parametry

Délka x šířka x výška: 45,2 × 25,9 × 30,1 cm

Výkon: 1450-1700W (220-240 V, 50 Hz)

Kapacita: 5,7 litru

Hmotnost: 4,84 kg

Změna způsobu přípravy jídla s Instant Pot

PROZKOUMEJTE VORTEX™ SLIM DETAILNĚJI

Instant Vortex Slim

Fritéza Vortex Slim je ideálním přístrojem pro ty, kteří chtějí začít se zdravým, ale zároveň velmi jednoduchým a úsporným vařením. Její funkce usnadní kulinářský úspěch každému!

Recepty z našeho blogu

Panko tofu kousky

Panko tofu kousky

VYBAVENÍ Vzduchová fritéza Vortex INGREDIENCE 1 blok pevného tofu na marinádu 1 lžička česnekového prášku 1 lžička mleté papriky 1 lžička chilli vloček ½ lžičky soli 2 lžíce lehké sójové omáčky 5 lžic vody na těsto 4 lžíce hladké mouky 200 ml rostlinného mléka ½...

Lepkavé pikantní tofu

Lepkavé pikantní tofu

VYBAVENÍ vzduchová fritéza Vortex INGREDIENCE 250 g tvrdého tofu nakrájeného na kostky o rozměrech 1 x 2 cm  na obalení 1 lžička uzené papriky ⅓ lžičky černého pepře ⅓ lžičky česnekového prášku ⅓ lžičky chilli v prášku 1 lžíce tamari 1 polévková lžíce výživného droždí...

Limonádové koláčky

Limonádové koláčky

VYBAVENÍ Vzduchová fritéza Vortex INGREDIENCE 300 g hladké mouky 2 lžičky prášku do pečiva 100 g dvojité smetany 100 ml Sprite Špetka soli 1 vejce Sražená smetana a džem POKYNY Vystřihněte čtverec pečicího papíru tak, aby se vešel dovnitř fritézy Vortex Air Fryer, a...