VYBAVENÍ
- Vzduchová fritéza Vortex
INGREDIENCE
- 4 plátky kvalitního bílého chleba
- 3 lžíce změklého másla
- 2 plátky sýra čedar
- 2 plátky sýra edam
- 2 plátky sýra provolone
POKYNY
- Dva krajíce chleba bohatě namažte máslem a položte je máslem dolů do fritézy.
- Na namazaný chléb položte sýry čedar, edam a provolone.
- Zbývající dva krajíce chleba bohatě namažte máslem a položte na chleba namazanou stranou nahoru.
- Na fritéze zvolte možnost Air Fry, poté nastavte teplotu na 190 °C a čas na 9 minut.
- Nevšímejte si, když se na displeji zobrazí pokyn „Přidat jídlo“, protože toasty již budou na svém místě!
- Když se na displeji zobrazí pokyn „Otočte jídlo“, opatrně sendviče otočte.
- Posledních pár minut časovače sendviče pravidelně kontrolujte a vyjměte je, jakmile budou mít sytě zlatavou barvu a sýr se roztaví.
- Podávejte teplé.