VYBAVENÍ
- Vzduchová fritéza Vortex
INGREDIENCE
- 2 velké žampiony portobello
- 2-3 velká rajčata
- 2 květákové hash brown
- 2 klobásky
- 2 plátky slaniny
- 100 g špenátu
- 1 vejce
- Toast a pomerančový džus
- Sůl, pepř a olej
POKYNY
- Houby a rajčata potřete malým množstvím oleje a vložte je do košíku fritézy Instant Vortex Air Fryer. Přidejte květákové hash brown a vše osolte a opepřete.
- Košík vložte přímo do fritézy Instant Vortex – není třeba jej předehřívat. Zvolte možnost Air Fry a nastavte teplotu na 185 °C a čas na 10 minut.
- Zabalte klobásky do slaniny, a když časovač Air Fryer zobrazí zbývajících 8 minut, přidejte klobásky zabalené ve slanině do fritovacího koše.
- Na sporák postavte pánev s nepřilnavým povrchem a nastavte vysokou teplotu. Do pánve přidejte malou kapku oleje. Vhoďte opláchnutý špenát se špetkou soli a restujte (asi 1 minutu). Špenát naservírujte na talíř a postavte ho do ohřívače.
- Na stejné pánvi si připravte smažená (nebo míchaná) vejce, jak je má maminka ráda, a opečte si chléb.
Až vortex skončí, naskládej na talíř všechno ostatní a podávej společně s pomerančovým džusem a toustem.