Buchta s horkým křížkem

VYBAVENÍ

  • Fritéza Vortex, Fritéza Vortex Plus s dvojitou zásuvkou

INGREDIENCE

  • 9 mini housek
  • ½ vaničky předpřipraveného pudinku
  • 1 sáček Werther’s Original, rozmixujte na malé kousky pomocí kuchyňského robotu
  • 20 g másla

POKYNY

  1. Každou z housek rozdělte a namažte máslem.
  2. Na dno pekáčku nalijte polovinu pudinku a poté rozsypte polovinu rozmixovaného wertheru.
  3. Do misky vložte horké křížové buchty a kolem nich nalijte zbývající pudink.
  4. Ve fritéze zvolte možnost Pečení a nastavte čas na 12 minut a teplotu na 160 °C.
  5. Po 4 minutách přidejte zbývající werther’s, dokud se nerozpustí. Ihned podávejte.

Inspirujte se dalšími recepty

Snadné bagely

Snadné bagely

VYBAVENÍ Vzduchová fritéza Vortex INGREDIENCE 125 g hladké mouky 2 lžičky prášku do pečiva 1 lžička soli 350 g obyčejného řeckého jogurtu 1 rozšlehané vejce 1 lžíce vody POKYNY Ve velké míse smíchejte mouku, prášek do pečiva a sůl. Přidejte jogurt a míchejte, dokud...

Křehké sušenky

Křehké sušenky

VYBAVENÍ Vzduchová fritéza Vortex INGREDIENCE 85 g másla 50 g cukru 120 g hladké mouky Moučkový cukr POKYNY Máslo a cukr utřete do světlé a nadýchané pěny, přidejte mouku a promíchejte. Snažte se nemíchat příliš - těsto se bude drobit. Těsto rozválejte do tvaru...

Sýrové tousty

Sýrové tousty

VYBAVENÍ Vzduchová fritéza Vortex INGREDIENCE 4 plátky kvalitního bílého chleba 3 lžíce změklého másla 2 plátky sýra čedar 2 plátky sýra edam 2 plátky sýra provolone POKYNY Dva krajíce chleba bohatě namažte máslem a položte je máslem dolů do fritézy. Na namazaný chléb...