VYBAVENÍ
- Vzduchová fritéza Vortex
INGREDIENCE
- 150 g hlívy ústřičné
- 225 ml sójového mléka
- 1 lžička citronové šťávy
- 200 g hladké mouky
- 1 lžička soli
- 1 lžička pepře
- 1 lžička uzené papriky
- 1 lžička kmínu
- 1 lžička česnekového granulátu
- 1 lžička cibulového prášku
POKYNY
- Houby omyjte a osušte.
- Smíchejte sójové mléko a citronovou šťávu a vložte houby do této směsi na 15 minut.
- Smíchejte koření a mouku.
- Po 15 minutách houby vyndejte a vložte je do směsi mouky, dokud se neobalí, a poté do sójového mléka. Opakujte dvakrát, aby byly dvakrát obalené.
- Zvolte možnost Air Fry a nastavte čas na 15 minut při teplotě 190 stupňů.
- Po upečení je nechte chvíli vychladnout a vychutnejte si je s dipem podle vlastního výběru.