VYBAVENÍ
- Vzduchová fritéza Vortex
INGREDIENCE
- 12 paprik jalapeňo
- 125 g smetanového sýra
- 65 g strouhaného sýra čedar
- 1 stroužek česneku
- 2 zelené cibule, bílá a zelená část
- 1/2 lžičky soli 2 ml
- 1/2 lžičky čerstvě mletého černého pepře
- 6 plátků slaniny
POKYNY
- Jalapeños podélně rozřízněte na polovinu a ostrým nožem nebo lžící vydlabejte semínka a žebra.
- V míse smíchejte změklý smetanový sýr, sýr Cheddar, česnek, zelenou cibulku, sůl a pepř; dobře promíchejte.
- Pomocí malé lžičky nebo kuchyňského nože naplňte každou polovinu jalapeño sýrovou směsí a poté jalapeño obalte plátkem slaniny. Pokračujte, dokud nebudou všechny jalapeños naplněné a zabalené.
- Vyberte možnost Air Fry (Fritování vzduchem), naprogramujte teplotu na 200 °C a nastavte čas na 8 minut. Stiskněte tlačítko Start a předehřejte Vortex, dokud se na displeji neobjeví nápis Add Food (přidat jídlo).
- Opatrně vložte plněné a zabalené jalapeños do fritovací komory. Ignorujte výzvu k otočení potraviny.
- Jakmile program skončí a náplň je zlatavá a bublá a slanina je křupavá a opečená, přeneste jalapeños pomocí nepřilnavé stěrky na servírovací talíř.
- Před podáváním nechte několik minut vychladnout.