VYBAVENÍ
- Fritéza Vortex, Fritéza Vortex Plus s dvojitou zásuvkou
INGREDIENCE
Na placičky
- 400 g klobás nebo párků
- 1 lžíce gochujangu
- 3 jarní cibulky nakrájené na tenké plátky
K podávání
- Mražené hranolky
- 40 g majonézy
- ½ lžíce gochujangu
- 4 plátky švýcarského nebo jiného taveného sýra 2
- 2 hamburgerové housky
- nakládané okurky nakrájené na plátky
- Hlávkový salát, nakrájený na plátky
- Červená chilli paprička, nakrájená na plátky
Na polevu
- 1 lžíce medu
- 1 1/2 lžíce gochujangu
POKYNY
- Klobásy vyjměte z obalu a vložte je do mísy spolu s 1 lžící gochujangu a nakrájenou jarní cibulkou.
- Směs na hamburgery rozdělte na dvě části a vytvarujte z nich silné placičky, které jsou jen o něco větší než vaše hamburgerová houska.
- Pokud používáte fritézu se dvěma zásuvkami, zvolte možnost Fritování na vzduchu na jedné straně při teplotě 205 °C po dobu 8 minut a připravte zde placičky. A na druhou stranu přidejte hranolky a smažte je na Air Fry při 200 °C po dobu 9 minut. Zvolte synchronizaci dokončení, abyste zajistili dokončení přípravy v obou zásuvkách současně. Alternativně můžete připravit hamburgery a následně hranolky.
- Mezitím v jedné misce smíchejte majonézu a 1/2 lžíce gochujangu, abyste vytvořili pikantní majonézu, a v druhé misce med a zbývající 1 lžíci gochujangu na polevu.
- Když hamburgerům zbývá jedna minuta do konce pečení, přidejte na každý z nich trochu polevy, navrch položte plátek sýra a dopečte.
- Rozdělte hamburgerové housky a na každou dejte velkou lžíci majonézy, okurky, salát, chilli papričku a šťavnatou hamburgerovou placičku se sýrem.
- Podávejte s horkými hranolky