VYBAVENÍ
- Multifunkční tlakový hrnec Instant Pot
INGREDIENCE
- 3 hovězí líčka
- 1 červená cibule
- 1 1 bílá cibule
- 1 celá hlavička česneku
- 1 velká paprika
- 1 plechovka nakrájených rajčat
- 2 lžíce zázvorového pyré
- 100 g kimči
- 60 g korejského koření Angus&Oink
- 400 ml vody
INSTRUKCE
- Zapalte gril a jakmile se trochu zahřeje, přidejte kousky dřeva a zahřejte na 300 °C. Pokud nemáte gril nebo čas, můžete líčka také osmažit v instapotu. Pro dobrou chuť líčka hodinu udíme na hickory.
- Nakrájejte cibuli, oloupejte a nakrájejte česnek, papriku nakrájejte na kostičky.
- Dejte Instant Pot na funkci sauté a rozehřejte sezamový olej, aby se zelenina začala vařit.
- Jakmile získá trochu tepla a barvy, přidejte zázvorové pyré a míchejte dalších 5 minut. Přidejte plechovku rajčat, korejské koření a 400 ml vody.
- Do směsi přidejte hovězí líčka a zavřete víko na časovač nastavený na „hovězí“ po dobu 1 hodiny.
- Po dokončení podávejte s bílou rýží a ozdobte čerstvým koriandrem nebo petrželkou.