Ovesná kaše

Ingredience

  • 100 g ovesných vloček
  • 450 ml mléka dle vlastního výběru
  • Špetka soli

Postup

  1. Na dno vnitřního hrnce nalijte 500 ml vody a do vody umístěte univerzální stojan.
  2. Smíchejte všechny přísady v žáruvzdorné misce a umístěte ji do vnitřního hrnce na stojan.
  3. Zajistěte víko, vyberte možnost Tlakové vaření a nastavte čas na 10 minut.
  4. Po ukončení programu nechte tlak 5 minut přirozeně povolit a poté rychle uvolněte zbývající tlak.

Inspirujte se dalšími recepty

Snadné bagely

Snadné bagely

VYBAVENÍ Vzduchová fritéza Vortex INGREDIENCE 125 g hladké mouky 2 lžičky prášku do pečiva 1 lžička soli 350 g obyčejného řeckého jogurtu 1 rozšlehané vejce 1 lžíce vody POKYNY Ve velké míse smíchejte mouku, prášek do pečiva a sůl. Přidejte jogurt a míchejte, dokud...

Křehké sušenky

Křehké sušenky

VYBAVENÍ Vzduchová fritéza Vortex INGREDIENCE 85 g másla 50 g cukru 120 g hladké mouky Moučkový cukr POKYNY Máslo a cukr utřete do světlé a nadýchané pěny, přidejte mouku a promíchejte. Snažte se nemíchat příliš - těsto se bude drobit. Těsto rozválejte do tvaru...

Sýrové tousty

Sýrové tousty

VYBAVENÍ Vzduchová fritéza Vortex INGREDIENCE 4 plátky kvalitního bílého chleba 3 lžíce změklého másla 2 plátky sýra čedar 2 plátky sýra edam 2 plátky sýra provolone POKYNY Dva krajíce chleba bohatě namažte máslem a položte je máslem dolů do fritézy. Na namazaný chléb...