VYBAVENÍ
- Vortex Air Fryer
INGREDIENCE
- 70 g hladké mouky
- 110 g krupicového cukru
- 45 g kakaa
- 180 ml mléka
- 40 ml olivového oleje
- 1 lžíce vanilkového extraktu
- 60 g mléčné čokolády
- Šlehačka
POKYNY
- Všechny ingredience – kromě mléčné čokolády – smíchejte v míse, dokud směs nebude hustá a krémová. Pokud je konzistence příliš hustá a lepivá, přidejte ještě trochu mléka.
- Do každého hrnku dejte 1 polévkovou lžíci mléčné čokolády a na ni přidejte dortovou směs, kterou rovnoměrně rozdělte do 4 hrnků. Každý hrnek doplňte zbývající mléčnou čokoládou.
- Zvolte možnost „Air Fry“, nastavte čas na 5 minut a teplotu na 166 °C. Stiskněte tlačítko „Start“. Po výzvě „Add Food“ (Přidat potraviny) vložte 4 hrnky do fritézy – ignorujte, když se na displeji zobrazí pokyn „Turn“ (Otočit).
- Po skončení programu, hrnky opatrně vyjměte a nechte je vychladnout, poté je doplňte šlehačkou, zbylou čokoládou a kakaem.
- Okamžitě si vychutnejte lahodnou lepkavou čokoládu!