VYBAVENÍ
- vzduchová fritéza Vortex
INGREDIENCE
- 250 g tvrdého tofu nakrájeného na kostky o rozměrech 1 x 2 cm
na obalení
- 1 lžička uzené papriky
- ⅓ lžičky černého pepře
- ⅓ lžičky česnekového prášku
- ⅓ lžičky chilli v prášku
- 1 lžíce tamari
- 1 polévková lžíce výživného droždí
- 3 lžíce veganské majonézy
- 100 g panko strouhanky
na omáčku
- 3 lžíce sladké chilli omáčky nebo chilli omáčky podle vlastního výběru
- 1/2 lžíce tamari/sójové omáčky
- ½ lžíce javorového sirupu
POKYNY
- Smíchejte přísady na obalování v míse a poté přidejte tofu nakrájené na kostičky, rovnoměrně obalte každý kousek.
- Pečte při 200 °C po dobu 12 minut. Ujistěte se, že je tofu dobře rozprostřené, aby mohlo být křupavé.
- Mezitím smíchejte přísady na omáčku.
- Když je tofu upečené a křupavé, vyjměte ho ze vzdušné fritézy a vhoďte do něj omáčku, dokud se dobře neobalí.
- Opět pečte při 200 °C po dobu 12 minut a po výzvě je otočte, aby byly křupavé po celém povrchu.