VYBAVENÍ
- Vzduchová fritéza Vortex
INGREDIENCE
- 2 papriky
- 2 červené cibule
- 1 sáček Old El Paso Fajita Spice
- 1 rajče
- Čerstvý nasekaný koriandr
- 2 kuřecí prsa
- 1 plechovka černých fazolí
pro podávání
- 8-12 závitků
- 1 limetka
- Avokádo volitelně
- Zakysaná smetana volitelně
- Sýr volitelně
INSTRUKCE
- Papriky nakrájejte na proužky a odstraňte semínka. Oloupejte cibuli, polovinu si nechte na salsu a zbytek nakrájejte na klínky. Cibuli a papriky vložte do mísy, pokapejte trochou oleje a posypte polovinou koření fajita.
- Zeleninu vyklopte na dno koše fritézy a rozprostřete ji do rovnoměrné vrstvy. Vyberte možnost Air Fry (Fritování vzduchem) a nastavte čas na 7 minut a teplotu na 190 °C. Vířič není třeba předehřívat.
- Zatímco se papriky vaří, nakrájejte zbývající cibuli a rajče na kostičky. Smíchejte je v míse s trochou nasekaného koriandru a podle chuti osolte. Odložte stranou pro podávání.
- Kuřecí prsa nakrájejte na 1 cm dlouhé proužky a okořeňte je zbylým kořením fajita, poté je zalijte trochou oleje, aby se rovnoměrně obalily.
- Jakmile program Air Fry skončí, přidejte proužky na zeleninu v rovnoměrné vrstvě a zeleninu co nejlépe zakryjte. Umístěte koš zpět do víru, zvolte Gril a nastavte časovač] na 5 minut a čas na 205 °C.
- Zatímco se fajitas dopékají, slijte a opláchněte fazole a poté si ohřejte wrapy. Nakrájejte limetku na klínky a připravte si zbývající zálivky.
- Po skončení programu Gril vložte kuřecí maso a zeleninu do servírovací misky spolu s černými fazolemi a přelijte je limetkovou šťávou a trochou nasekaného koriandru. Pokrm ochutnejte a podle potřeby ještě osolte, přidejte limetku a koriandr.
- Náplň dejte do nahřátých obalů spolu se salsou z rajčat a cibule a zálivkou podle výběru a ihned podávejte.